1940-1941 school Grote Markt klas 3-4

De 3e en 4e klas van de Grote Marktschool. Op de achtergrond van l. naar r.: ?, Wim Jonckman, ?, ?, ?, v.d. Sande, Lieven de Nooijer, ?, Lou Davidse.
Op de achterste rij banken, bank 1: ..Pijpers en Jo Seelen. bank 2: ? en Piet Weststrate. bank 3: ? en Simon van As. bank 4: ? en Anna Smit.
Middelste rij bank 1: Jan van Loenen en Jo Geelhoed. bank 2: ?. bank 3: Lein de Nooijer en ?. bank 4: ? en ?. bank 5: ..Kloeg en Theo Corveleijn.
Voorste rij, bank 1: Coby van As en Nel Kolijn. bank 2: Els Weststrate en Jo Meeuwse. bank 3: Dien Hoornick en Nelly Geelhoed. bank 4: Maartje Geleijn en Annie Weis. bank 5: Marie Pijpers en Anna Lefevre. bank 6: Laura van Opbergen en Marie Wisse. Achteraan staat Tinie (of Emmy) Dupon.